Butiran Konsert
Tarikh Konsert : 26 Februari 2019 (Selasa)
Masa Konsert : 7.30 mlm
Lokasi Konsert : Oceanus Waterfront Mall
Jalan Tun Fuad Stephen, 88000 Kota Kinabalu, Sabah

Google Map waze   |   Waze waze
Destinasi Grab : Oceanus Waterfront Mall

Nota: Tempat letak kereta di lokasi konsert adalah terhad, anda dinasihatkan untuk menggunakan perkhidmatan Grab.
Aturcara Konsert :
2.00 ptg -
7.00 mlm
: Penebusan Tiket
6.00 ptg : Pintu Dibuka
7.45 mlm : Tarian Tradisional
8.25 mlm : PERSEMBAHAN BERMULA – JOM ROCK
10.30 mlm : PERSEMBAHAN BERAKHIR


Pelan Lokasi Konsert :

Terma & Syarat Konsert:
 1. Tiket Allianz Rocks adalah percuma, bukan untuk dijual. Tiket ini tidak boleh ditukar, tidak boleh dipindah milik dan tidak boleh diganti dengan wang tunai.
 2. Pemenang dan tetamu yang dipilih oleh Pemenang untuk menghadiri Konsert mestilah berusia 18 tahun ke atas.
 3. Allianz ataupun Pengurusan Tempat tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan, kecurian atau kerosakan barang-barang peribadi anda semasa Konsert.
 4. Pengurusan Tempat juga mempunyai hak untuk meminta Pemegang tiket untuk meninggalkan lokasi Konsert dengan sebab yang munasabah dan mengambil tindakan sewajarnya untuk menguatkuasakan hak ini.
 5. Pemegang Tiket bersetuju diambil gambar dan difilemkan semasa Konsert dan Allianz berhak menggunakan gambar dan filem untuk tujuan pemasaran dan promosi;
 6. Pemegang Tiket bersetuju dengan penggunaan gambar / videografi anda untuk tujuan pemasaran dan promosi, sama ada ia difoto dan difilemkan oleh jurugambar konsert semasa Konsert atau gambar / videografi yang disiarkan oleh Pemegang Tiket di media sosial dengan hashtag #AllianzMalaysia #AllianzRocksKK. Pemegang Tiket bersetuju bahawa hak cipta gambar / video yang memaparkannya untuk tujuan pemasaran dan promosi adalah dimiliki oleh Allianz. Allianz atau mana-mana pihak yang diberi kuasa oleh Allianz akan mempunyai kuasa budi bicara untuk menangani perkara yang sama dengan cara yang dianggap sesuai untuk tujuan pemasaran dan promosi. Oleh itu, Pemegang Tiket tidak akan mengharapkan sebarang bayaran dan dengan sewajarnya, tidak akan membuat apa-apa tuntutan berhubung dengan yang sama.
 7. Dilarang merokok kecuali di kawasan merokok yang ditetapkan (jika ada)
 8. Berikut adalah tidak dibenarkan di lokasi Konsert:
  1. botol, tin, atau bekas kaca;
  2. barang yang boleh ditafsirkan sebagai senjata berpotensi termasuk objek tajam; atau
  3. barang haram.
 9. Allianz berhak untuk melakukan Pemeriksaan Keselamatan semasa Konsert dan merampas mana-mana perkara yang, menurut pendapat munasabah Allianz, boleh menyebabkan bahaya atau gangguan kepada penonton Konsert atau Konsert atau adalah salah satu barang yang tidak dibenarkan seperti yang disenaraikan di atas.
 10. Allianz berhak untuk membatalkan ataupun menangguhkan konsert pada bila-bila masa tanpa sebarang notis terdahulu. Sekiranya konsert dibatalkan atau ditangguhkan mengikut hemat Allianz, tiada pampasan akan dibayar.